Skip to the main content
Stap 5

Verstrekken

Deze pagina biedt je inzicht in stap 5: Verstrekken. De stap Verstrekken bestaat uit meerdere processtappen met bijbehorende afspraken (besluiten kernteams), welke op deze pagina verder zullen worden toegelicht.  

Resultaat na implementatie

De apotheker kan op basis van een medicatieafspraak en/of verstrekkingsverzoek een toedieningsafspraak en/of medicatieverstrekking maken. Deze gegevens zijn beschikbaar voor alle zorgverleners en de patiënt. Vanaf deze stap zijn het medicatieoverzicht en medicatiebewaking mede gebaseerd op toedieningsafspraken en indien gewenst is er inzicht in de medicatieverstrekkingen.

Hoe neem je stap 5 Verstrekken in gebruik?

Deze pagina is gericht op de zorgprocesafspraken die gemaakt zijn voor stap 5 Verstrekken. Er kunnen per sector aanvullende uitwerkingen zijn voor de implementatie van stap 5 Verstrekken. In de contextschets worden de algemene acties benoemd om te komen tot een goede implementatie.

Wat levert stap 5 Verstrekken mij op?

Wat levert het de zorgketen en mij als voorschrijver, apotheker of toediener op, wat moet ik ervoor doen en hoe neem ik deze stap in gebruik?
Bekijk per rol wat stap 5 Verstrekken voor jou betekent en de zorgketen betekent.
Wil je een overzicht van alle stappen en rollen, bekijk dan de factsheet Zorgaanbieder: Wat kan ik verwachten van Medicatieoverdracht.

De processtappen

De stap Verstrekken bestaat uit 5 achtereenvolgende processtappen met bijbehorende afspraken (besluiten kernteams). Deze processtappen zijn niet rol-specifiek uitgewerkt. Onderstaand vind je per processtap een toelichting.

Vragen of meer weten?

Contact

Het programmabureau is bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur via 070 - 317 34 70.
Of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Deelnemen aan het

programma Medicatieoverdracht?

Contactformulier

Vraag of opmerking

Ga naar boven

Volg ons