Skip to the main content

Aanmelden softwareleverancier

Voor ondersteuning van softwareleveranciers bij de implementatie van medicatieoverdracht is het Validatieloket ingericht. Dit loket begeleidt leveranciers bij de veranderingen die doorgevoerd moeten worden in de software en/of werkprocessen, het zorgt voor hulpmiddelen om deze veranderingen te testen en het valideert de software tijdens een toetsmoment.

Het Validatieloket helpt leveranciers dit proces zo snel mogelijk en met maximaal resultaat te doorlopen. Met onderstaande aanmeldformulier kun je je hiervoor aanmelden. Na het invullen van dit formulier neemt het validatieteam contact op voor het plannen van een intakegesprek.

Validatieproces Medicatieoverdracht

Aanmeldformulier

Je schrijft je in per zorgtoepassingsrol (bijvoorbeeld verstrekker of toediener). Zijn er meerdere zorgtoepassingsrollen van toepassing? Dan vul je meerdere keren het formulier in.

Heb je als leverancier meerdere softwareproducten voor medicatieoverdracht? Dan schrijf je je per softwareproduct in.

Tip: ben je nog niet klaar om te beginnen met softwareontwikkeling? Wacht dan nog met het invullen van het aanmeldformulier. Twijfel je? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Vragen of meer weten?

Contact

Het programmabureau is bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.00 uur via 070 - 317 34 70.
Of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina.

Deelnemen aan het

Programma Medicatieoverdracht?

Contactformulier

Vraag of opmerking

  • * Verplichte velden
Ga naar boven

Volg ons