Skip to the main content

Bericht uit de sector GGZ | Doe mee op de community Medicatieoverdracht

Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

De Nederlandse ggz heeft de community Medicatieoverdracht gelanceerd. Een online community waar je elkaar vragen stelt, ervaringen uitwisselt, informatie vindt en op de hoogte blijft van wat er speelt rondom medicatieoverdracht binnen de ggz.

De community helpt je om verbinding te zoeken met collega’s en van elkaar te leren op weg naar volledige digitale medicatieoverdracht. De community is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is binnen de ggz en zich bezighoudt met medicatiegegevens en medicatieoverdracht.

In het programma Medicatieoverdracht werken alle zorgsectoren samen met softwareleveranciers aan een sluitende medicatieketen voor een actuele en volledige elektronische overdracht van medicatiegegevens. Met als belangrijkste doelen de medicatieveiligheid van cliënten te verbeteren en de regeldruk van de zorgprofessionals te verminderen. De Nederlandse ggz vertegenwoordigt in het programma de hele ggz-sector. Meer informatie vind je ook op de sectorpagina Geestelijke gezondheidszorg en website van de Nederlandse ggz.

Meld je aan!
Word ook deelnemer op de community en stel gerust je vraag, lees belangrijke nieuwsberichten of voeg een agenda-item toe. Zo helpen we elkaar en onszelf! Meld je aan door dit registratieformulier in te vullen. Nadat je aanmelding is goedgekeurd en je je account voor de community hebt voltooid, kom je hiermee op het onderdeel Medicatieoverdracht van de ggz community. Je kunt de community ook vinden, nadat je bent ingelogd, onder ‘Winning teams/thema’s’.

Bron: de Nederlandse ggz

Ga naar boven

Volg ons