Skip to the main content

Bericht uit de sector GGZ | Digitale lunchsessie Medicatieoverdracht terugkijken

Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

Op donderdag 21 september 2023 organiseerde de Nederlandse ggz van 12.30-13.00 uur een digitale lunchsessie ‘Hoe bereid je je voor op elektronische overdracht van medicatiegegevens’.

Op donderdag 21 september organiseerde de Nederlandse ggz de eerste lunchsessie rondom het programma Medicatieoverdracht. Het thema was ‘Hoe bereid je je voor op elektronische overdracht van medicatiegegevens’. In deze sessie vertelde Jeanne van Eert, sectorprojectleider voor de ggz, de deelnemers hoe zij zich organisatorisch voor kunnen bereiden op digitale medicatieoverdracht. Jan Noordermeer, implementatieadviseur voor de ggz van VZVZ, nam de deelnemers mee in de technische kant van het verhaal.

Save the date: donderdag 14 december
Op donderdag 14 december wordt de volgende sessie georganiseerd. De digitale lunchsessie vindt plaats van 12.30 tot 13.00 uur.

Doe mee op de community Medicatieoverdracht
De Nederlandse ggz heeft een community Medicatieoverdracht. Een online community waar je elkaar vragen stelt, ervaringen uitwisselt, informatie vindt en op de hoogte blijft van wat er speelt rondom Medicatieoverdracht binnen de ggz. De community helpt je om verbinding te zoeken en van elkaar te leren op weg naar volledig digitale medicatieoverdracht.

De community is toegankelijk voor iedereen die werkzaam is binnen de ggz en zich bezighoudt met medicatiegegevens en Medicatieoverdracht. Meld je aan en bekijk de handleiding voor meer uitleg over de community.

Lukt het aanmelden niet? Dan helpen we je graag verder! Neem contact op met Gudule Custers. Zij zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk toegang hebt tot de ggz community.


Vragen?
Heb je vragen over het programma Medicatieoverdracht? Stuur een bericht naar Jeanne van Eert sectorprojectleider ggz.

Bron: de Nederlandse ggz

 

Ga naar boven

Volg ons