Skip to the main content

Bericht uit de sector GGZ | Digitale lunchsessie over Mitz

Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

Op donderdag 4 juli 2024 organiseert de Nederlandse ggz van 12.30-13.00 uur een digitale lunchsessie ‘Wat moet je weten over de toestemmingsvoorziening Mitz bij elektronische medicatieoverdracht?’

Wat moet je weten over de toestemmingsvoorziening Mitz bij elektronische medicatieoverdracht?
Donderdag 4 juli 2024 | 12.30-13.00 uur 

Tijdens deze lunchsessie gaan we dieper in op Mitz, de online toestemmingsvoorziening die landelijk wordt voorgesteld. Wat is Mitz, wat betekent Mitz voor het programma Medicatieoverdracht en wat kan je met Mitz? Tijdens deze bijeenkomst geven Judith Opraus en Albert Vlug, implementatiemanager en productmanager bij VZVZ antwoord op deze vragen. Deze sessie is een vervolg op de lunchsessie ‘Wat moet je weten over toestemming bij elektronische medicatieoverdracht’.

Aanmelden
Aanmelden voor donderdag 4 juli kan via deze link.

Vlak voor aanvang van de lunchsessie ontvang je een mail met een Teams-vergaderlink. En deel deze uitnodiging vooral met collega’s voor wie deze bijeenkomst ook interessant kan zijn.
Na afloop ontvangen alle aanmelders een e-mail met een link om de lunchsessie terug te kijken. Deelname is gratis.

Voorbereiden
Wil je je voorbereiden op deze lunchsessie? Kijk dan de lunchsessie ‘Hoe bereid je je voor op elektronische overdracht van medicatiegegevens’ en de lunchsessie ‘Wat moet je weten over toestemming bij elektronische medicatieoverdracht’ terug en bekijk de informatie op de community Medicatieoverdracht.

Heb je een vraag? Stuur een bericht.

Bron: de Nederlandse ggz

Ga naar boven

Volg ons