Skip to the main content

Website Medicatieoverdracht

De website van Medicatieoverdracht is online. De site waarop je als zorgaanbieder, softwareleverancier en patiënt alles te weten komt over medicatieoverdracht.

Vanaf nu kun je terecht op de website van Medicatieoverdracht. Een site waarop je als zorgaanbieder, softwareleverancier en patiënt alles te weten komt over medicatieoverdracht. De site ondersteunt bij de implementatie van de richtlijn Overdracht van medicatiegegevens in de keten en de bijbehorende drie informatiestandaarden.

Op de website lees je meer over de urgentie en het belang van medicatieoverdracht voor zorgverleners en patiënt, over de reikwijdte en impact, de implementatie-aanpak, welke partners deelnemen en hoe jij kunt meedoen. Wat zijn de belangrijkste veranderingen? Wat voor impact heeft het programma op zorgprocessen? Hoeveel tijd vraagt de implementatie van zorgaanbieders, softwareleveranciers, patiënten? Antwoorden op deze vragen lees je terug in onder andere praktijkverhalen en in Q en A’s (vraag-en-antwoorden). Later dit jaar komt er een kennisbank, waarin de informatie wat betreft het programma groeit en goed vindbaar blijft.

Kracht: het samen
De kracht van programma Mediatieoverdracht zit in het ‘samen’. Zo ook voor deze programmawebsite. Zowel deelnemer als het programmateam biedt nieuws en praktijkverhalen. Zorgsectoren vertellen over hun voorbereidingen: zij delen kennis, ervaringen, successen en overwegingen. Zij willen hiermee andere deelnemers inspireren en meenemen in de voortgang die zij boeken in de overdracht van medicatiegegevens.

Suggesties
Mis je informatie of heb je andere ideeën of suggesties? Laat het ons weten via een bericht ter attentie van: redactie website.

Ga naar boven

Volg ons