Skip to the main content

Kickstartregio’s stellen zich voor

Van tekentafel naar de praktijk. De Kickstart regio’s stellen zich aan u voor. Zij implementeren de komende twee jaar de informatiestandaard Medicatieproces 9 en de richtlijn ‘Overdracht van medicatiegegevens in de keten’. In de samenwerkingsverbanden in deze regio’s nemen in totaal 13 zorgaanbieders, 10 verschillende zorginformatiesystemen en 3 PGO’s deel.

Friesland
Zorgaanbieders en projectleiders van regiosamenwerkingsverband in Friesland met penvoerder GERRIT en het Kickstart projectteam. Deelnemende zorgorganisaties: Stichting Antonius Zorggroep (Sneek), Gezondheidscentrum Makkum, Apotheek De Dokkumer Wâlden, Stichting Alliade, Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Friesland, Stichting Patyna.

Rijnmond
Zorgaanbieders en projectleiders van regiosamenwerkingsverband in Rijnmond met als penvoerder RijnmondNet. Deelnemende zorgorganisaties en regionale partijen: Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam, Huisartsenpraktijk Emmapark, Huisartsenpraktijk Bender, Apotheek Pijnacker Centrum, Poli-apotheek Sint Franciscus Gasthuis, Stichting Laurens, Stichting Star-shl en ROS Samergo.

Kickstart leveranciers
Chipsoft, Smartmed, CGM, Dedalus, Medimo, FarMedvisie, CareConnections, ASolutions Healthcare, Quli, Medxpert en Zorgdoc samen met de penvoerders van de regiosamenwerkingsverbanden GERRIT en Rijnmondnet.

Ga naar boven

Volg ons