Skip to the main content

Webinar ‘Samenwerken aan de bouwstenen voor EGIZ’

Onder deze rubriek staan bijeenkomsten die zowel door het programmabureau Medicatieoverdracht worden georganiseerd, als door derden.

Webinar

'Samenwerken aan de bouwstenen voor EGIZ'

“Iedereen wil, iedereen steekt er al heel veel energie in, maar we moeten het echt met elkaar doen.” Met deze en meer woorden doet Erik Gerritsen, secretaris-generaal bij het ministerie van VWS, de oproep om deel te nemen aan het webinar Samenwerken aan dé bouwstenen voor elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (EGIZ). U kunt zich nu inschrijven.

Om in de toekomst goede en betaalbare zorg te kunnen verlenen, is het essentieel dat zorgverleners beschikken over adequate, actuele en uniforme informatie.

Het ministerie van VWS werkt aan de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz), zodat specifieke gegevensuitwisselingen tussen zorgverleners verplicht elektronisch verlopen.

NEN ontwikkelt, in opdracht van het ministerie van VWS en samen met het zorgveld, een stelsel van normen en certificatieschema’s die het fundament zijn voor de elektronische gegevensuitwisseling.

Op dinsdag 30 maart 2021 van 13 – 14.30 uur organiseren het ministerie van VWS en NEN het webinar ‘Samenwerken aan de bouwstenen voor Elektronische Gegevensuitwisseling in de Zorg’.

Voor meer informatie zie de website

 

Vragen of meer weten?

Contact

Voor vragen en meer informatie is het programmabureau bereikbaar via het contactformulier op deze pagina.

Deelnemen aan het

programma Medicatieoverdracht?

Contactformulier

Vraag of opmerking

Ga naar boven

Volg ons