Skip to the main content

Informatiebijeenkomst VGN 12 december | Programma Medicatieoverdracht sector gehandicaptenzorg

Het landelijke programma medicatieoverdracht komt met de start van de ‘kickstart’ in een andere fase. VGN organiseert daarom twee informatiebijeenkomsten voor de sector gehandicaptenzorg.

12 december | 10.00 – 12.00 uur | aanmelden

De VGN neemt namens de sector gehandicaptenzorg deel aan het landelijk Programma Medicatieoverdracht. Dit programma is nu gestart met de ‘kickstart’, waarin in een beperkte setting de informatiestandaard Medicatieproces 9 in samenhang met de richtlijn ‘Overdracht van medicatiegegevens in de keten’ in de praktijk wordt getest.

Ledenbijeenkomsten
De kickstart is een nieuwe fase in het programma; een goed moment om leden weer bij te praten. VGN organiseert daarom twee informatiebijeenkomsten voor iedereen die geïnteresseerd is in het programma Medicatieoverdracht.

Inhoud bijeenkomsten
Tijdens de bijeenkomsten geven we een toelichting op het doel van het programma en een update van de huidige stand van zaken. We geven antwoord op de vraag wat levert het op en voor wie? En we gaan graag met elkaar in gesprek over wat het programma voor jouw organisatie betekent en waar we voor de sector de komende periode de aandacht op moeten richten.

Aanmelden
De informatiebijeenkomsten vinden plaats op maandag 12 december van 10.00 – 12.00 uur en dinsdag 13 december van 10.00 – 12.00 uur. De bijeenkomsten hebben dezelfde inhoud; het is daarom niet nodig beide bijeenkomsten bij te wonen. Aanmelden kan via deze pagina.

Vragen of meer weten?

Contact

Voor vragen en meer informatie is het programmabureau bereikbaar via het contactformulier op deze pagina.

Deelnemen aan het

programma Medicatieoverdracht?

Contactformulier

Vraag of opmerking

Ga naar boven

Volg ons